maanantai 17. kesäkuuta 2013

No johan se vuosi vierähti äkkiä!

Justiinsa tajusin, et siitä alkaa olla tasan tarkkaan vuosi kun oon tätä blogia viimeks vilkassu. Aivan älytöntä vauhtia meni tämä ensimmäinen vuosi tropiikissa. Kaikki maisterinkurssit on nyt onnellisesti saatu suoritettua ja vieläpä oikein mainioin arvosanoin :) "Kevätjuhlassa" sain ihan stipendinkin, joka lämmitti kyllä mukavasti mieltä kaiken sen karsean aherruksen jälkeen. Viime vuos oli kyllä raskaampi ku osasin kuvitella, vaikka toki aavistelin ettei se ihan helppoa tuu olemaan, kun kerran vuodessa vetästään kaikki pakettiin. Äiti sano jossain vaiheessa talvea, että joka kerta ku mulle skypettää, vastaa puheluun sänkyyn muistiinpanojen keskelle hautautunut muumio :D Suurin osa viime vuodesta kulukin ihan varmasti siellä sängyllä rillit huurussa päntätessä.

Toki vuoteen mahtu myös monia mahtia hetkiä ja minireissuja. Käyty on Phuketissa, Koh Changilla, Koh Si Changilla, Bangsaenissa, Hua Hinissa, Prachuap Khiri Khanissa, Pattayalla ja Koratissa. Jossain vaiheessa varmaan täytyy jotain kuvia reissuista tänne laittaa. Eniten ihastuin Patta.... eiku siis Prachuap Khiri Khaniin. Heh heh ;)

Tässä on nyt pari kuukautta paiskittu töitä labrassa, graduprojektin parissa. Pääsin tekemmään projektini malariasta, niin kuin olin toivonutkin. Tässä on töitä paiskittu nyt reilut pari kuukautta ja tuntuu todella, et nyt ollaan oikeassa paikassa ja oikeain aiheen parissa. Sain vielä pomoksikin oikein reilun kaverin ja on hän asunukki länkkärilässä, joten kieliongelmaa ei ole ja huumorikin menee yhteen. Hetkeäkään en oo katunu Bangkokiin muuttoa ja oon niin onnellinen, että uskalsin tehä tän.

Reilun vuoden Thaimaassa olon jälkeen on aika tehdä ensimmäinen ulkomaanmatka. Voitteko oikeesti uskoa, että torstaina oon lentämässä Suomeen? En minäkään! En ois heti uskonu itestäni, että kaikista mahollisista "lomakohteista" valitsen Suomen maan :) No siihen on toki monia syitä, miksi tähän päädyttiin. Rakas pikkuveljeni päätti ryhtyä isäksi kuukausi sitten ja tuota pientä poikaa on toki lähdettävä ihmettelemää.  Sitten on jotain asioitaki hoidettava ja tietysti ihanaa nähdä perhettä sekä ystäviä. Eli perjantaina sitä jo grillataan juhannusmakkaraa mökillä Suomessa kera rakkaiden ystävien :)

Täytyy tässä jatkaa työntekoa ni kehtaa sit jäädä lomalle. Mukavaa alkanutta viikkoa ihmiset ja hyvää juhannusta!

Juhannusjuoman esittelyä Suomi-esitelmän yhteydessä1 kommentti:

  1. Hei olipa mukava lukea viestiäsi pitkästä aikaa, onnea vaan jatkoonkin ja kirjoittele lisää kuulumisia.terv tuttu kaveri

    VastaaPoista