maanantai 23. elokuuta 2010

Alku aina kankeaa

Tervetuloa seuraamaan pitkäaikaisen haaveen toteutumista eli puolen vuoden sapatin viettoa Aasian lämmössä! Samalla käynnistyy kuherruskuukausi x 6. Nähtäväksi jääkin, onko lopputuloksena hyvin pitkä loma ja erittäin lyhyt liitto :D

Matka alkaa siis 19.10.2010 ja määränpäänä on Bangkok. Lentoyhtiönä toimii KLM ja välilasku tehdään Amsterdamin Schipholiin. Tähän lentoon päätyminen ei todellakaan ollut itsestäänselvyys, sillä taidanpa kärsiä "lievästä" lentopelosta (ja kuten jatkossa paljastuu, ei tämä todellakaan ole ainut pelko/sairaus/MIELISAIRAUS, josta kärsin). Lento-onnettomuuksista "kiinnostuneena" onkin sitten tullut lueskeltua paljon onnettomuustilastoja (eri lentoyhtiöitä verttaillessa oon tietenkin ohittanut kaluston lukumäärän) ja niiden perusteella oonkin sitten valinnut vain muutaman harvan yhtiön, jonka koneeseen suostun astumaan ja tietenkin aivan mieluiten mennään kotimaisella. KLM ei kylläkään kuulu inhokkeihini mutta välilaskupaikan tullessa kotona puheeksi, hiipi sairaaseen mieleeni uutiskuvat puolentoista vuoden takaisesta Turkish Airlinesin lentoturmasta Schipholin kentällä. Eli siis aivan sekopäistä meininkiä, sillä mitäs tekemistä tolla kentällä nyt oli koko turman kanssa ja oonhan mä nyt ennenkin Schipholiin laskeutunut (mut se oli kyllä ennen tota turkkilaisten juttua). Tätä kirjoittaessa täytyy kyllä itekin pysähtyä ihmettelemään miten joku ylipäänsä vielä lähtee mun kanssa reissuun ja viel noin pitkäks aikaa. No mut KLM:llä nyt joka tapauksessa mennään, koska heillä menopaluu oli halvimmasta päästä ( hinta 630 €).

Niin ja täytyy vielä sanoa se, että en mä sit kuitenkaan tuol Aasiassa pelkää matkustaa busseilla, junilla tai tuk tukeilla (varmasti maailman turvallisimpia kulkuvälineitä) mut on toi lentokone vaan niin hurja vekotin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti