tiistai 31. elokuuta 2010

Viimeinen murhe pelistä pois!

JIPII! Saatiin sitten vuokralainen tähän meidän asuntoon. Parasta tässä on se, että vuokralainen on tuttu ja turvallinen. Nyt on taas yksi huoli vähemmän. Asutaan paritalossa ja meillä on sähkölämmitys, joten jos ens talvi on yhtä kylmä ku viime talvi oli, ni ois saanu säästää melkosen kasan rahaa jo pelkästään sähkölaskujen kuittaamiseen! Nyt saapuu tuo ihana vuokralainen, joka hoitaa kaikki laskut ja meillä jää enemmän rahaa Singhaan!


Tuli muuten viime viikolla käytyä tuolla suurlähetystössä viemässä viisumihakemukset. En oo hetkeen tavannu yhtä töykeitä virkailijoita ku tuolla oli! Hyvä ku vaivautuivat edes vastaamaan mun pariin hassuun kysymykseen. No onneks ei tartte tuolla useammin asioida. Hakemukset oli ihan helppo täyttää mut se mua otti tosissaan päähän et piti ottaa printti tiliotteesta.Mitäs helvataa mun rahatilanne kellekään kuuluu!

Tuntuu et noi viisumijutut menee aina vaan hankalammaks. Toi 2+1 kk on viel helppo saada mut pidempi aika on jo hankalampaa. Ei meitä kyl pidempi aika Thaimaassa kiinnostakaan et maksimissaan ollaan toi 3 kk. Jos kuitenki halajat pidemmäksi aikaa Thaikkuihin on herrasmies nimeltä Hans Lankari paikallaan. Kyseinen heppu on nettisivujen perusteella oikea monitoimimies! On kiinteistönvälitystä, lakiasioiden hoitoa, käännöspalvelua, ajoneuvoja, tietokonetukea ja viisumiasiastkin hoituvat helposti mikäli löytyy käteistä. Eli rahalla saa jälleen! Alla ote Lankarin sivuilta:  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti