AlternaTickers - Cool, free Web tickers

maanantai 30. elokuuta 2010

Matkareitin suunnittelua

Eli reitistämme on tosiaan lyöty lukkoon ainoastaan se, että se alkaa Bangkokista ja myös päättyy sinne. Päätettiin heti alkuunsa ettei tehä mitään hirveen tarkkaa suunnitelmaa, sillä reissun idea on juuri se et mennää sinne minne huvittaa. Todennäkösesti kuitenki mennää käymään Malesiassa, Indonesiassa ja Vietnamissa. Myanmarissa ois kans tosi hienoa päästä käymään mut saapi nähä.



Thaimaassa haluttais käydä uudelleen Paissa, koska viime kesänä tehtiin sinne vain parin yön pysähdys ja nyt ois kiva viettää siellä vähän enemmän aikaa. Thaimaassa ois myös tarkoitus vihdoin viimein suorittaa suklauskurssi ja se toteutetaan mahdollisesti Koh Taolla. Ois mukava myös kävästä tuolla entisessä pääkaupungissa Ayutthayassa ku sinne on vielä niin lyhyt matkakin Bangkokista (~70 km).

Löysin muuten tässä yhtenä päivänä aivan upean reissun ku lueskelin juttuja Pallontallaajista. Reissun nimi on Pikavuoro Bangkokiin ja se löytyy Rantapallon sivuilta. Siis tää matka on ku mulle luotu! Lainaus Rantapallon sivuilta: "Bussilastillinen suomalaisia, 14 000 kilometriä. Aikaa seitsemän viikkoa ja kohteena Bangkok". Kerranki ois tarjolla matka ILMAN lentokonetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti