lauantai 16. lokakuuta 2010

Kiirettä pitää!

Onpas ollut aikamoista meininkiä viimiset viikot. Nyt on kuitenkin tentit tentitty ja viimeinen työvuoro lusittu, eli nyt vois pikkuhiljaa siirtää aatokset kohti tulevaa reissua. Ennen lomaa täytyisi kuitenkin vielä suoriutua kunnialla huomisesta morsmaikun roolista. Melko jännittävää :D

Tässä on muutama viikko tuntunut ihan siltä, et tekis muuttoa kun on pitäny kaappeja siivoilla vuokralaista varten. No tulipahan tehtyä kunnon suursiivous ja pääsin kyllä eroon melkoisesta määrästä turhaa roinaa (täytyypä tosiaan välttää tällä kertaa Chatuchakin-markkinoita ettei vaan tuu haalittua lisää kaapin täytettä).

Joka kerta reissussa ollessa oon huomannu et oon pakannu mukaan aivan vääränlaisia vaatteita. Loppujen lopuksi on tullut käytettyä niitä muutamaa hyväksi havaittua vaatekertaa ja loput on kantanut takaisin kotiin käyttämättömänä. Toivottavasti olen edellisistä kerroista viisastunut ja tajuan jättää kaiken ylimääräisen pois. Ostin viime kesänä Chiang Maista muutamat  mukavat löysät 3/4-housut, joita sitten käyttelin lähes yksinomaan sen 4 viikon aikana. Noi housut lähtee siis ehdottomasti mukaan tälläkin kertaa. No helppohan tonne on kuitenkin pakata ku ei tarvii pelätä et palelee.

Pohdin pitkään jaksanko ottaa miniläppärin mukaan ku siitä on sit kuitenki huolta. Taitaa se nyt kuitenki lähteä matkaan kun onhan se niin kätevä. Täytyy vähän selvitellä vielä tota liittymäasiaa.

No tää mun tarinointi on nyt sellaista tasoa et parempi varmaan lopetella ja siirtyä hiomaan vielä huomisia tanssikuvioita. Tulee pitkä yö :D No ei se unimasa taida mua muistaa ens yönä kuitenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti