sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Näkemiin Bangkok!

Kirjottelen pikaiset kuulumiset, koska kohta pitäis lähteä jatkamaan matkaa etiäpäin. Päivät menee niin hurjaa vauhtia, että hyvä ku perässä pysyy. Eilinen ja tämä päivä on kulunut pääasiassa käpötellessä ympäriinsä.

Aamupäivästä menimme katsastamaan Anantasamakhom palatsia, mutta tyydyimme ihailemaan sitä vain ulkoapäin (ei tehnyt mieli mennä sisätiloihin). Bussipysäkillä juttelin paikallisen naisen kanssa, joka työskenteli lähellä palatsia hallituksen palveluksessa. Sanoin naiselle, että on ihana nähdä, kuinka auliisti ihmiset täällä auttavat toisiaan (koskien tulvia). Nainen sanoi että sehän on aivan selvä, sillä ihmisillä on täällä tarpeeksi ruokaa, joten silloin täytyy auttaa toisia. Tässä olisi vähän itsellekin pohdittavaa.

Eilen tuli sitten kuluneeksi viikko meidän häistä. Olimme illalla syömässä ja saadessamme virvokkeet eteemme kohotin lasia ja sanoin Antille: "Hyvää ensimmäinen viikko naimisissa -päivää". Antti katsoi mua ihan kauhuissaan ja sanoi: "Pitääkö sitä nyt tosiaan juhlia ihan joka viikko". Taitaa siis jäädä juhlimatta 2 viikkoa naimisissa -päivä :(


Menimme tänä aamuna viimistä kertaa aamupalalle ihanan mummelin luo. Nähdessään meidät hän hymyili ja rupesi heti valmistamaan vakiotilaustamme eli Antille munakas riisillä ja mulle pelkkä munakas. Vautsi mitä palvelua! Ei tartte edes suutansa avata. Tulee kyllä mummelia ikävä!

Mulla oli tänään oikea lucky day! Turistikierroksellamme jäi siis näkemättä Lucky Buddha (niitähän nyt on useita :D, mutta halusin nähdä juuri tämän pikkuruisen temppelin). Tänään iltapäiväkävelyllä päädyimme ihan vahingossa Lucky Buddhan luo!
 Saimme muuten onneksi jäädä vielä yhdeksi yöksi tähän Bella Bellaan eli jäi turha tavaroiden raahaaminen pois. Bussikyyti Koh Taolle lähtee noin klo 20.30 eli täytyy tästä piakkoin lähteä vähän murkinoimaan. Menemme bussilla aluksi Chumphoniin ja sieltä sitten aamun ensimmäisellä botskilla (klo 7) Koh Taolle. Meidän veneemme on se hitaampi versio, joten saavumme saarelle noin klo 10 aamulla.

On muuten alkanu Bangkokissakin joki vähän tulvia!
Loppuun vielä kuva tästä lähellä olevasta mainiosta pyykkituvasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti