lauantai 30. lokakuuta 2010

Sukelluskurssi suoritettu!

Eilen me sitten valmistuttiin sukelluskoulusta ja se tuntui oikein hyvälle! Eilen tehtiin vielä 2 sukellusta ja nyt kerittiin nähdä vähän kalojakin ku Antillakin riitti happi molemmilla 40 minuutin sukelluksilla. Ensimmäinen sukellus tehtiin 18 metriin ja toinen 16 metriin. Nämä sukellukset tuntu jo tosi mahtavilta ku ei jännittäny enää niin paljon. Sukellusopettaja oli ottanu kameran mukaan jos haluaisimme ikuistaa nämä viimeiset sukellukset. Kuvista opettaja olisi pulittanu 2000 bahtia, joten kuvat jäi ottamatta. Tolla rahalla tekee jo sukellusretken. Illalla mentiin sitten vähän juhlistamaan kurssin loppumista.


Tänään oli oikein sateinen päivä, joten se tuli vietettyä lähinnä kirjaa lukien huoneessa. Illemmalla sade taukosi ja käytiin katsastamassa tuo lähellä oleva Mae Haad Bayn alue, jossa on saaren satama. Tämä Sai Ree Beach on kyllä muavampi paikka asustella. Kohtasimme Mae Haad Bayllä 2 paikallista juoppoa. Toinen kaveruksista oli jo sammumispisteessä.


Meitä ihmetytti tänään ku porukka piilotteli ostamiaan olutpulloja housuihin ja paitojen sisään. Erään liikkeen vanha rouva kävi ovella pälyilemässä ennen kun myi turistille olusen. Illalla ravintolassa kaikki joi vettä. Käydessäni kaupassa näin ilmotuksen, että alkoholin myynti on kielletty puoleen yöhön asti huomisten vaalien takia. Onhan se tietty hyvä kieltää alkoholin myynti, ettei sitten jurripäissään tule äänestettyä ihan ketä tahansa. Kyllä ravintolat tänään menettivät ison kasan rahaa ku jäi perjantaipullot ihmisiltä ostamatta. Kävisköhän nuoriso ahkerammin uurnilla jos Suomessakin otettaisiin tällainen käytäntö.

Toivotavasti huomenna ei sada, jotta päästäisiin vähän kiertämään saarta. Koko saari on vielä täysin tuntematon meille, koska vietettiin tosiaan toi 3 päivää sukelluskurssilla. Ollaan täällä Koh Taolla varmaankin maanantaihin asti ku tääki päivä meni vaan sadetta pidellessä.

Sateesta nauttiva kilppari koristekilpparin päällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti